Monday, 21 March 2011

Sanggupkah aku Menunggu Mu...

Berapa lamakah lagi
Terpaksa aku menanti
Sehingga teguhnya
Pendirian di hati

Bukan hanya kepentingan
Malahan keegoan telah ku korbankan
Berlimpahan kasih sayang
Aku curahkan buat mu seorang

Kiranya semua itu
Tak memadai bagi mu
Apa sebenarnya yang kau mahu
Ku tak tahu...


Aku cuba memahami dier...
Ape situasi dier skunk....
Kdg2 Dier wat aku asa dier lebey mnyayangi aku...
Tp kdg2 jg dier wat aku trasa dier lebey mnyayangi org len...
Kesetiaan x bermakna wat hubungan dier b'sama pilihan dier...
Aku x suke dier dpermainkan... tp itu pilihan dier... 


19 March dier ditipu...
Aku tetap akan trOs ingt ape terjadi pd dier...

Ape larh terdaya aku... Huhh...
Penat aku memahami dier...
Just niat dihati hnya ingin membhagiakan dier...
Ni larh tmpat nk luahkan prasaan pOn...
Adeh...
Aku cuba wat dier pham aku.. tp... Ntah larh..
Hati ni nk sgt2 dpat luangkn masa ngan dier lebey lama...
Lebey kerap... Spya byk knangan aku bersama dier..
Bersama org yg aku syg... Tggal lg 2 sem je aku & dier kt snie...
Baru2 ni dpat luangkn masa ngan dier kt karoke.. jd larh walopOn skejap kan..
Dpt gak aku luahkn prasaan aku dgn nyanyikan lgu...
tp xtahu larh dier akan pham aku ke x..???
pasni....
Aku hrap dier dah x tertipu lg dgan org yg dier syg...
:-(
Luv u,mama....

19 March dier ditipu...
Aku tetap akan trOs ingt ape terjadi pd dier...

Tuesday, 15 March 2011

Resah Kerinduan...

Malam ini aku sendiri
Menanti segunung harapan
Biarpun hanya berteman
Bulan disebalik awan

Aku tetapkan setia
Bersama janji yang dibina
Mengapa engkau berubah
Kala cinta di penghujungnya

Mengharapkan sinar yang terang
Menyinari kerinduan
Agar terubat keresahan
Tapi duka yang kau kirimkan

Biar aku biar diam membisu saja
Biar rindu biar diam begini lama
Akan kuleraikan segala kekusutan
Penantian satu penyiksaan



Tetap akan terus Menanti mu.... 
Kan untung & indahnya hidup kalo salalu dpat bersama dier...
Dpat antar dier g class ke,dpat kuar mkan sama2,dpat jln2,tgok wayang ke ape kan...
Tp... Dpat ke asa smua tuh...??? Huhh....
:-(
Tggal ag 1 sem je g.... pastu dah xley lgsg nk bersama dier....

Saturday, 5 March 2011

4 March 2011

Giler Ah... Tarikh 4 March 2011 ni amat Bermkna wat aku..
Byk kenangan baru Ngan yg tersayang..
pape pOn yg terjadi.. aku tetap nk tggu dier..
Byk sgt bende baru dlm hidup aku dr dier...
Walopon aku taw dier bkn milik aku kan...
Tp nk wat mcam na bila hati dah syg...
Mmg aku syg dier sgguh2 hati aku ah...
Kisah ape owg ckap kan...
Peduli hape aku..??
Aku tetap syg dier...
Thanks ye syg... 
Mmmuuuaaahhh...
heE... :-)



Me... Huhu ... :-)


Friday, 4 March 2011

Aquaz's

HyePp....
Salam ye to all's yg visit blog kite nie.. xde larh menarik sgt utk ape diperlihatkn di sni..
Hnya skadar citer2 dongeng indon je.. hehe.. x,x.. just want to be a fwen je ngan korang2 yg ade blog nie..
Kalo ley.. tlong ah ajar2 kiter nie...
Al-Maklum larh masih bwu di blogspot nie.. heE... [malu] ...
Sekalung,segunung ucapan trima kasih to Pies Donashi Ismail yg tlong ajar aku byk tentang blog nie..
t aku blanje ko makan donat aw .. heE... huhu....

Salam Perkenalan... :-)